Zzp hypotheekadviseur

Ben je net als zzp’er voor jezelf begonnen om de kost verdienen? En heb je ook plannen om een huis te gaan kopen? Dan is het inschakelen van een zzp hypotheekadviseur geen overbodige luxe. Want als je je afvraagt of het als zzp’er mogelijk is om een woning te kopen, dan kunnen wij je zeggen dat dat zeker wel het geval is. Is een hypotheek voor een startende ondernemer krijgen voor jou dan echt mogelijk? Je kunt als zzp’er zelfs een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) afsluiten. Er zijn echter wel een paar (extra) zaken waar je rekening mee moet houden. Welke zaken dat zijn? Daarover kan de onafhankelijke zzp hypotheekadviseur van ace.finance je uitgebreid informeren en adviseren. Je leest er hieronder alvast wat meer over. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon nu al meteen een afspraak maken met onze zzp hypotheekadviseur voor een geheel vrijblijvend hypotheekgesprek.

Alles dat je nooit wilde weten over hypotheken

Onze ervaring is dat je er méér uithaalt – en je er beter bij voelt – als je weet hoe het zit. Daarom delen we graag onze expertise met je. Stap voor stap.

Eén-op-één maatwerk. Bij ons standaard

We nemen de tijd om elkaar en je wensen te leren kennen. Jij leert precies wat de mogelijkheden zijn. Om daarmee de slimste keuzes voor jezelf te maken.

Goed geregeld. Op de korte en lange termijn

Als we samen helder hebben wat voor jou het beste werkt, gaan we ermee aan de slag. Wij regelen de aanvraag en de nazorg.

Stappenplan

 • Bel ons met je vraag

  Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

 • Eerste afspraak

  We leren elkaar en je wensen kennen. We vertellen je in het kort wat de mogelijkheden zijn. Puur oriënterend, zonder verdere verplichtingen.

 • Eén of meer vervolgafspraken

  Je leert stap voor stap weten hoe het zit. En wat de specifieke mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.

 • Advies

  Op basis van stap 2 en 3 geven we je advies. Jij hebt inmiddels de kennis om dat goed te beoordelen.

 • Aanvraag

  Jij maakt je keuze. Wij gaan voor je aan de slag.

 • Nazorg

  Er verandert weleens wat in je situatie. We houden contact om te zorgen dat je daar financieel het beste uit haalt.

Neem contact op

Onze partners

Om altijd voor jou een hypotheek te vinden onder de meest gunstige voorwaarden, hebben wij een aansluiting bij meer dan 30 hypotheekaanbieders. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing voor jouw situatie.

Alles over

ace.finance

 

Wil je meer informatie, of jouw specifieke situatie doornemen? Neem gerust contact op, wij spreken jou graag persoonlijk. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Alles over ace.finance

Wanneer als zzp’er een hypotheek afsluiten?

Is een hypotheek voor een zzp’er haalbaar? Voor veel startende ondernemers geldt dat hun inkomen een stijgende lijn vertoont. Als ze net beginnen ligt het inkomen vaak wat lager, omdat ze dan nog nieuwe klanten en contracten moeten werven. Omdat de meeste geldverstrekkers het toetsinkomen berekenen door het gemiddelde te nemen van het inkomen van de afgelopen drie jaar, kan het verstandig zijn om nog even te wachten met een huis kopen. Onze zzp hypotheekadviseur kan je er alles over vertellen. Bel of mail ons voor afspraak.

Hypotheek met NHG voor zzp’er

Sinds december 2016 is een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) ook mogelijk voor zzp’ers en andere startende ondernemers. Sinds die tijd wordt er namelijk gekeken naar het gemiddelde inkomen van de afgelopen drie jaar. En dat inkomen hoeft niet persé allemaal uit je bedrijf te komen. De eis is dan wel dat je minimaal 12 maanden ondernemer of zzp’er moet zijn. Daarnaast wordt er ook dan naar het gemiddelde inkomen over de laatste 3 jaar gekeken. Het inkomen dat je daarvoor in loondienst hebt genoten wordt daarbij meegeteld. Deze NHG-regeling is vooral ook interessant voor zzp’ers die hetzelfde beroep uitoefenen als toen ze nog in loondienst waren. Zij hebben vaak meteen bij aanvang van de onderneming een vergelijkbaar inkomen als toen ze nog in loondienst actief waren.

Direct contact met onze zzp hypotheekadviseur

Een hypotheek voor een startende ondernemer is zeer goed mogelijk, maar niet altijd vanzelfsprekend. Het is daarom altijd raadzaam om een vrijblijvend hypotheekgesprek aan te vragen met de zzp hypotheekadviseur van ace.finance. Bel of mail ons gerust op +31 85 060 46 80 of info@acefinance.nl. Je kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.