In de hypotheekbranche is een kloof tussen de adviseur en de klant

De adviseur is de expert die het hele plaatje kent. Als klant weet je weinig. Of veel. Maar niet alles. Daarom kan het voor de ervaren adviseur verleidelijk zijn om advies te geven – zonder óók voldoende aandacht te geven aan het delen van de expertise die de basis is voor dat advies. Wij willen dat anders doen. We staan voor openheid en vertrouwen. We willen juist alles met je delen wat je nodig hebt voor de beste beslissingen en een goed gevoel. Zonder dat je alles zelf hoeft uit te zoeken of daarna alles zelf hoeft te doen.

We ontdekten dat we het ’t beste doen als we de tijd te nemen en aandacht hebben

Daarom kiezen we ervoor altijd persoonlijk met elkaar in gesprek te gaan. Zoals je in het stappenplan kunt zien, werken we nu ook op die manier bij Ace Finance.

Ons advies stemmen we 100% af op jou

Daarom willen we de hoeveelheid letters op deze website klein houden. In plaats daarvan maken we graag één-op-één afspraken met je. Zodat we goed snappen wat je wil. En jij steeds beter snapt wat kan. Van hypotheekvormen, tot werken met je overwaarde, tot bijvoorbeeld aan de slag gaan met een beleggingspand.

Heb je je keuze gemaakt, dan regelen wij de aanvraag van de hypotheek

En ook lang nadat de contracten zijn getekend, blijven we in beeld. Want verandert er iets in je situatie? Dan delen we graag met je hoe je daar je hypotheek zo voordelig mogelijk op kunt afstemmen. Meer inzicht maakt betere beslissingen. We nodigen je graag uit om vrijblijvend kennis met elkaar te maken. We vertrouwen erop dat daar mooie zaken uit gaan komen.

Ori Hoogland & Tomer Zakai

Founders

Maak een afspraak