Welke hypotheekadviseur kiezen?

Als je een huis gaat kopen wil je natuurlijk een goed en betrouwbaar hypotheekadvies krijgen. Maar welke hypotheekadviseur moet je kiezen? Als je graag kiest voor de beste hypotheek met de laagste maandlasten is het verstandig om een onafhankelijke hypotheekadviseur te kiezen die samenwerkt met (vrijwel) alle aanbieders. Met ace.finance weet je zeker dat je kiest voor een onafhankelijke hypotheekadviseur, die voor jou bij meer dan 30 banken en verzekeraars naar de juiste financiële producten zoekt. Maar welke hypotheekadviseur je moet kiezen is natuurlijk ook een persoonlijke kwestie. Je leest er hieronder meer over.

Alles dat je nooit wilde weten over hypotheken

Onze ervaring is dat je er méér uithaalt – en je er beter bij voelt – als je weet hoe het zit. Daarom delen we graag onze expertise met je. Stap voor stap.

Eén-op-één maatwerk. Bij ons standaard

We nemen de tijd om elkaar en je wensen te leren kennen. Jij leert precies wat de mogelijkheden zijn. Om daarmee de slimste keuzes voor jezelf te maken.

Goed geregeld. Op de korte en lange termijn

Als we samen helder hebben wat voor jou het beste werkt, gaan we ermee aan de slag. Wij regelen de aanvraag en de nazorg.

Stappenplan

 • Bel ons met je vraag

  Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

 • Eerste afspraak

  We leren elkaar en je wensen kennen. We vertellen je in het kort wat de mogelijkheden zijn. Puur oriënterend, zonder verdere verplichtingen.

 • Eén of meer vervolgafspraken

  Je leert stap voor stap weten hoe het zit. En wat de specifieke mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.

 • Advies

  Op basis van stap 2 en 3 geven we je advies. Jij hebt inmiddels de kennis om dat goed te beoordelen.

 • Aanvraag

  Jij maakt je keuze. Wij gaan voor je aan de slag.

 • Nazorg

  Er verandert weleens wat in je situatie. We houden contact om te zorgen dat je daar financieel het beste uit haalt.

Neem contact op

Onze partners

Om altijd voor jou een hypotheek te vinden onder de meest gunstige voorwaarden, hebben wij een aansluiting bij meer dan 30 hypotheekaanbieders. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing voor jouw situatie.

Alles over

ace.finance

 

Wil je meer informatie, of jouw specifieke situatie doornemen? Neem gerust contact op, wij spreken jou graag persoonlijk. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Alles over ace.finance

Persoonlijke keuze

Welke hypotheekadviseur je moet kiezen is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke wensen. Om je te voorzien van een goed onafhankelijk hypotheekadvies is het belangrijk dat we je eerst beter leren kennen. Zo weten we je precies hoe we je het beste kunnen helpen. De kosten voor het eerste hypotheekadvies gesprek nemen wij daarom ook voor onze rekening. Aan het eind van dit gesprek hoor je van onze onafhankelijke hypotheekadviseur wat de precieze kosten van het advies zijn. Je bepaalt daarna zelf of je gebruik wilt maken van onze diensten.

Dienstverleningsdocument

Bij het kiezen van je hypotheekadviseur is het dienstverleningsdocument een belangrijk hulpmiddel. Een hypotheekadviseur of bemiddelaar is verplicht het jou te geven voor, tijdens of na het eerste oriënterende kennismakingsgesprek. Maar in elk geval voordat hij je een hypotheekadvies geeft. Dat geldt uiteraard ook voor ace.finance. In dit document staan de kosten voor het hypotheekadvies, de werkzaamheden die hiervoor verricht worden en hoeveel producten vergeleken worden.

Hypotheekadviseur kiezen waarmee het klikt

Je kunt het beste een hypotheekadviseur kiezen waarmee het klikt. Hij helpt je immers bij het nemen van belangrijke beslissingen. Hierbij is onder andere het voeren van intensieve gesprekken soms nodig. In het hypotheekadviestraject is het belangrijk om het gevoel te hebben dat je elkaar kunt vertrouwen en begrijpt.

Waarom kiezen voor hypotheekadviseur van ace.finance?

De hypotheekadviseur van ace.finance is de expert die het hele financiële plaatje rond hypotheken kent. Als klant weet je weinig. Of veel. Maar niet alles. Daarom kan het voor de ervaren adviseur verleidelijk zijn om advies te geven, zonder óók voldoende aandacht te geven aan het delen van de expertise die de basis is voor dat advies. Bij ace.finance doen wij dat anders: wij staan voor openheid en vertrouwen. We willen juist alles met je delen wat je nodig hebt voor het nemen van de beste beslissingen en een goed gevoel. Zonder dat je alles zelf hoeft uit te zoeken of daarna alles zelf hoeft te doen.

Hulp bij het kiezen van je hypotheekadviseur?

Welke hypotheekadviseur je moet kiezen, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Maak daarom een afspraak met onze hypotheekadviseur voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op basis daarvan weet jij beter welke hypotheekadviseur je moet kiezen. Bel of mail ons op +31 85 060 46 80 of info@acefinance.nl. Je kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.