Vragen voor hypotheekadviseur

Als je een huis wilt gaan kopen, komt er veel op je af. Vooral veel vragen die je aan de hypotheekadviseur wilt stellen. Want eigenlijk kan niemand zonder de hulp van een onafhankelijke hypotheekadviseur. Die is de persoon die van de hoed en de rand weet, als het gaat om hypotheken en de financiering die je nodig hebt om een huis te kunnen kopen. De hypotheekadviseurs van ace.finance krijgen regelmatig vragen. Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor de hypotheekadviseur op een rijtje gezet, die je zeker moet stellen. Zo kun jij je optimaal voorbereiden en haal je alles uit het hypotheekgesprek.

Alles dat je nooit wilde weten over hypotheken

Onze ervaring is dat je er méér uithaalt – en je er beter bij voelt – als je weet hoe het zit. Daarom delen we graag onze expertise met je. Stap voor stap.

Eén-op-één maatwerk. Bij ons standaard

We nemen de tijd om elkaar en je wensen te leren kennen. Jij leert precies wat de mogelijkheden zijn. Om daarmee de slimste keuzes voor jezelf te maken.

Goed geregeld. Op de korte en lange termijn

Als we samen helder hebben wat voor jou het beste werkt, gaan we ermee aan de slag. Wij regelen de aanvraag en de nazorg.

Stappenplan

 • Bel ons met je vraag

  Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

 • Eerste afspraak

  We leren elkaar en je wensen kennen. We vertellen je in het kort wat de mogelijkheden zijn. Puur oriënterend, zonder verdere verplichtingen.

 • Eén of meer vervolgafspraken

  Je leert stap voor stap weten hoe het zit. En wat de specifieke mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.

 • Advies

  Op basis van stap 2 en 3 geven we je advies. Jij hebt inmiddels de kennis om dat goed te beoordelen.

 • Aanvraag

  Jij maakt je keuze. Wij gaan voor je aan de slag.

 • Nazorg

  Er verandert weleens wat in je situatie. We houden contact om te zorgen dat je daar financieel het beste uit haalt.

Neem contact op

Onze partners

Om altijd voor jou een hypotheek te vinden onder de meest gunstige voorwaarden, hebben wij een aansluiting bij meer dan 30 hypotheekaanbieders. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing voor jouw situatie.

Alles over

ace.finance

 

Wil je meer informatie, of jouw specifieke situatie doornemen? Neem gerust contact op, wij spreken jou graag persoonlijk. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Alles over ace.finance

Uit welke soorten hypotheekvormen kan ik kiezen

Als je een hypotheek afsluit, is dat in de meeste gevallen voor een periode van 30 jaar. Het is daarom belangrijk dat je de juiste keuze maakt, want het bepaalt de hoogte van je maandlasten voor die periode. Als je als starter hypotheekrenteaftrek wilt, dan kun je kiezen uit twee hypotheekvormen: de lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek. Heb je jouw bestaande hypotheek afgesloten vóór 2013? Dan zijn er vaak meer mogelijkheden. Dit zijn vragen voor de hypotheekadviseur die hij prima kan beantwoorden.

Wat is de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)?

Dat is een garantie op je hypotheek. Als je eventueel een restschuld overhoudt, kan deze onder bepaalde voorwaarden worden kwijtgescholden en betaal je meestal een lagere hypotheekrente. Een NHG-hypotheek kost geld, maar dat verdien je meestal terug door de lagere hypotheekrente.

Kan ik een verbouwing meefinancieren?

Je wil je nieuw huis meer aan je smaak aanpassen. Dat vraagt om een verbouwing. Vraag dan wat de mogelijkheden zijn om die verbouwing mee te financieren. Het is verstandig om daar vóór de hypotheekaanvraag al rekening mee te houden.

Overige vragen voor de hypotheekadviseur

We hebben hierboven een aantal vragen voor de hypotheekadviseur weergegeven. Maar welke vragen je hebt, is voor iedereen verschillend. We adviseren je daarom altijd om je goed voor te bereiden op het gesprek. Dit doe je door al je persoonlijke vragen voor de hypotheekadviseur op een rijtje te zetten. Je kunt ze dan stellen tijdens je hypotheekgesprek.

Neem contact op voor vragen aan de hypotheekadviseur

Wij staan bij ace.finance altijd voor je klaar in de spannende periode van een huis kopen. Je kunt je vragen aan de hypotheekadviseur dan ook altijd stellen als ze je binnen schieten. Neem dan gerust contact met ons op. Dus bel of mail ons via +31 85 060 46 80 of info@acefinance.nl. Je kunt uiteraard ook het contactformulier invullen.