Oriënterend gesprek hypotheek

Als je voor een oriënterend gesprek voor een hypotheek langsgaat bij de onafhankelijke hypotheekadviseur van ace.finance, weet je na dit eerste gesprek direct dat je aan het juiste adres bent. Want een huis kopen en een hypotheek afsluiten doe je namelijk niet elke dag. Sterker nog: de meeste mensen doen dat slechts één of twee keer in hun leven. Dat weten wij maar al te goed en daar houden wij uiteraard rekening mee! Of je nu starter op de woningmarkt bent of dat je groter wilt gaan wonen; je wil dan altijd een hypotheek afsluiten met de laagst mogelijke rente en die past bij jouw toekomstplannen. Met een oriënterend gesprek voor je hypotheek bij ace.finance weet je zeker dat je altijd het best passende hypotheekadvies krijgt voor jouw situatie. Je leest er hieronder meer over.

Alles dat je nooit wilde weten over hypotheken

Onze ervaring is dat je er méér uithaalt – en je er beter bij voelt – als je weet hoe het zit. Daarom delen we graag onze expertise met je. Stap voor stap.

Eén-op-één maatwerk. Bij ons standaard

We nemen de tijd om elkaar en je wensen te leren kennen. Jij leert precies wat de mogelijkheden zijn. Om daarmee de slimste keuzes voor jezelf te maken.

Goed geregeld. Op de korte en lange termijn

Als we samen helder hebben wat voor jou het beste werkt, gaan we ermee aan de slag. Wij regelen de aanvraag en de nazorg.

Stappenplan

 • Bel ons met je vraag

  Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

 • Eerste afspraak

  We leren elkaar en je wensen kennen. We vertellen je in het kort wat de mogelijkheden zijn. Puur oriënterend, zonder verdere verplichtingen.

 • Eén of meer vervolgafspraken

  Je leert stap voor stap weten hoe het zit. En wat de specifieke mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.

 • Advies

  Op basis van stap 2 en 3 geven we je advies. Jij hebt inmiddels de kennis om dat goed te beoordelen.

 • Aanvraag

  Jij maakt je keuze. Wij gaan voor je aan de slag.

 • Nazorg

  Er verandert weleens wat in je situatie. We houden contact om te zorgen dat je daar financieel het beste uit haalt.

Neem contact op

Onze partners

Om altijd voor jou een hypotheek te vinden onder de meest gunstige voorwaarden, hebben wij een aansluiting bij meer dan 30 hypotheekaanbieders. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing voor jouw situatie.

Alles over

ace.finance

 

Wil je meer informatie, of jouw specifieke situatie doornemen? Neem gerust contact op, wij spreken jou graag persoonlijk. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Alles over ace.finance

Kennismaken tijdens oriënterend gesprek hypotheek

Een oriënterend gesprek voor een hypotheek voeren we graag met je. Zo leren we beter kennen, en weten we precies hoe en waarmee we je kunnen helpen. Alleen dan kunnen we je voorzien van een goed hypotheekadvies. Een oriënterend gesprek voor je hypotheek is daarnaast ook altijd geheel kosteloos. We ontdekken wat jij al weet over hypotheken en kunnen je op basis van je persoonlijke wensen uiteindelijk adviseren over, en bemiddelen voor, de best passende hypotheek voor jou. En na dit gesprek vertellen we je direct wat de kosten van het hypotheekadvies gaan zijn. Jij bepaalt uiteraard helemaal zelf of je gebruik wilt maken van onze diensten.

Wat kun je van onze hypotheekadviseur verwachten?

Als je na een oriënterend gesprek voor een hypotheek gebruik wilt maken van onze diensten, mag je bij ons op het volgende rekenen. Onze dienstverlening bestaat uit onafhankelijk hypotheekadvies en het zoeken naar financiële oplossingen die tegemoet komen aan jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Na het uitwerken van een persoonlijk hypotheekadvies en het aandragen van oplossingen, gaan we op zoek naar een passende hypotheek. Wij zoeken als onafhankelijk adviseur voor jou bij meer dan 30 banken en verzekeraars de beste financiële producten voor jouw situatie.

Wanneer een hypotheek afsluiten?

Als je na het oriënterend gesprek voor een hypotheek en de daaropvolgende gesprekken hebt gekozen voor een bepaald product, zetten wij de aanvraagprocedure in gang. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur helpt je bij het afsluiten van je hypotheek en neemt je zoveel mogelijk werk uit handen. De kosten voor het inschakelen van de hypotheekadviseur van ace.finance en de afsluitkosten voor je hypotheek, kun je meefinancieren in de hypotheek tot 100% van de woningwaarde. Daarnaast zijn ook de kosten voor het afsluiten van de hypotheek aftrekbaar van je inkomstenbelasting. Je kunt dus een deel van het hypotheekbedrag terugkrijgen van de Belastingdienst. Meer weten? Maak nu direct een afspraak!

Afspraak maken voor oriënterend gesprek hypotheek

Wil je een oriënterend gesprek voor een hypotheek aanvragen? Of wil je weten wat onze onafhankelijke hypotheekadviseur nog meer voor je kan betekenen? Bel of mail ons gerust op +31 85 060 46 80 of info@acefinance.nl. Je kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.