Onafhankelijke hypotheekadviseur kosten

Wat mag een onafhankelijk hypotheekadviseur kosten als je op zoek bent naar een nieuwe of een eerste woning? Dat is de vraag die iedereen zich stelt die van plan is om een eerste huis te kopen, of die een ander huis op het oog heeft. En dat is de vraag die wij bij ace.finance uiteraard ook altijd krijgen. Want welke soort woning je ook wilt kopen: met een onafhankelijk hypotheekadviseur ben je onderaan de streep altijd het voordeligst uit. Zit het financiële voordeel niet in de kosten voor de hypotheekadviseur zelf? Dan zit het voordeel wel in de kosten die je op basis van het onafhankelijk hypotheekadvies elke maand bespaart. Door het inschakelen van de onafhankelijke hypotheekadviseur van ace.finance bespaar je dus altijd op je kosten. Neem voor meer informatie over de kosten gerust contact met ons op!

Alles dat je nooit wilde weten over hypotheken

Onze ervaring is dat je er méér uithaalt – en je er beter bij voelt – als je weet hoe het zit. Daarom delen we graag onze expertise met je. Stap voor stap.

Eén-op-één maatwerk. Bij ons standaard

We nemen de tijd om elkaar en je wensen te leren kennen. Jij leert precies wat de mogelijkheden zijn. Om daarmee de slimste keuzes voor jezelf te maken.

Goed geregeld. Op de korte en lange termijn

Als we samen helder hebben wat voor jou het beste werkt, gaan we ermee aan de slag. Wij regelen de aanvraag en de nazorg.

Stappenplan

 • Bel ons met je vraag

  Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

 • Eerste afspraak

  We leren elkaar en je wensen kennen. We vertellen je in het kort wat de mogelijkheden zijn. Puur oriënterend, zonder verdere verplichtingen.

 • Eén of meer vervolgafspraken

  Je leert stap voor stap weten hoe het zit. En wat de specifieke mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.

 • Advies

  Op basis van stap 2 en 3 geven we je advies. Jij hebt inmiddels de kennis om dat goed te beoordelen.

 • Aanvraag

  Jij maakt je keuze. Wij gaan voor je aan de slag.

 • Nazorg

  Er verandert weleens wat in je situatie. We houden contact om te zorgen dat je daar financieel het beste uit haalt.

Neem contact op

Onze partners

Om altijd voor jou een hypotheek te vinden onder de meest gunstige voorwaarden, hebben wij een aansluiting bij meer dan 30 hypotheekaanbieders. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing voor jouw situatie.

Alles over

ace.finance

 

Wil je meer informatie, of jouw specifieke situatie doornemen? Neem gerust contact op, wij spreken jou graag persoonlijk. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Alles over ace.finance

Eerste hypotheekadviesgesprek gratis en vrijblijvend

Wat het advies van de onafhankelijke hypotheekadviseur gaat kosten is niet zomaar even te noemen. Dat is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke wensen en mogelijkheden. Om je te voorzien van een goed hypotheekadvies is het belangrijk dat we je eerst beter leren kennen. Zo weten we precies hoe we je kunnen helpen. De kosten voor het eerste hypotheek adviesgesprek nemen wij daarom ook voor onze rekening. Aan het eind van dit gesprek hoor je van de onafhankelijke hypotheekadviseur wat de precieze kosten van het advies zijn. Je bepaalt daarna zelf of je gebruik wilt maken van onze diensten.

Dienstverlening van je onafhankelijke hypotheekadviseur en kosten

De dienstverlening van ace.finance bestaat uit hypotheekadvies. En het zoeken naar financiële oplossingen die tegemoet komen aan jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Na het uitwerken van een persoonlijk hypotheekadvies en het aandragen van oplossingen, gaan we op zoek naar een passende hypotheek. Wij zoeken als onafhankelijk adviseur voor jou bij meer dan 30 banken en verzekeraars de juiste financiële producten. Wanneer je hebt gekozen voor een bepaald product, zetten wij de aanvraagprocedure in gang. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur helpt je bij het afsluiten van je hypotheek en neemt je zoveel mogelijk werk uit handen. De onafhankelijke hypotheekadviseur kosten en de afsluitkosten, kun je meefinancieren in de hypotheek tot 100% van de woningwaarde. Ook zijn de kosten voor het afsluiten van een hypotheek aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Je kunt dus een deel van het hypotheekbedrag terugkrijgen van de Belastingdienst.

Direct contact met ace.finance

Wil je meer weten over ons hypotheekadvies of wat een onafhankelijke hypotheekadviseur kost? Bel of mail ons op +31 85 060 46 80 of info@acefinance.nl. Je kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.