Online snel je maandlasten hypotheek berekenen

Heb je een koopwoning op het oog en wil je daarbij de maandlasten voor je hypotheek berekenen? Iedereen die een huis wil kopen stelt zichzelf de vraag wat de maandlasten gaan worden na het afsluiten van zijn of haar hypotheek. Want daar staat of valt uiteraard de aankoop van het droomhuis mee. Ben je van ook plan een huis te gaan kopen en wil je de maandlasten van de hypotheek berekenen? Gebruik dan de online calculators van ace.finance hier op de website. Met de ene calculator kun je berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen. Met de andere calculator kun je de bijbehorende maandlasten van je hypotheek berekenen. Let op: in 2021 zijn er nieuwe normen voor het afsluiten van een hypotheek. In 2021 kun je tot 100% van de woningwaarde lenen. Dit betekent ook dat je eigen geld nodig hebt om een hypotheek te kunnen afsluiten.Hoe de maandlasten voor je hypotheek berekenen?

In onze online tool ‘maximale hypotheek berekenen’ krijg je een indicatie van hoeveel je maximaal kunt lenen voor de aankoop van een huis in 2021. Zo weet je ongeveer wat die woning uiteindelijk mag gaan kosten. Als je dat gedaan hebt, kun je in de andere online tool de ‘maandlasten van je hypotheek berekenen’. Hoe worden je hypotheek en je maandlasten voor je hypotheek in de tools berekend? Dat gebeurt op basis van:

  • je inkomen
  • je financiële verplichtingen (bijvoorbeeld studieschuld of alimentatie)
  • de marktwaarde van de woning die je op het oog hebt
  • de actuele hypotheekrente

Heb je hulp nodig bij het berekenen van de maandlasten van je hypotheek? Neem dan contact op met onze onafhankelijke hypotheekadviseur. Hij kan je daar uitgebreid informeren en helpen met de berekening.

Waarom kiezen voor ace.finance?

De hypotheekadviseur van ace.finance is de expert die op de hoogte is van het complete financiële plaatje. Als klant weet je weinig. Of juist veel. Maar niet alles. Daarom kan het voor de ervaren adviseur verleidelijk zijn om advies te geven, zonder óók voldoende aandacht te geven aan het delen van de expertise die de basis is voor dat advies. Wij doen dat anders: wij staan voor openheid en vertrouwen. We willen juist alles met je delen wat je nodig hebt voor het nemen van de beste beslissingen en een goed gevoel. Zonder dat je alles zelf hoeft uit te zoeken of daarna alles zelf hoeft te doen. De maandlasten voor je hypotheek berekenen, zal daarom nooit leiden tot een financieel plaatje waarbij je helemaal klem komt te zitten.

Direct contact met ace.finance

Wil je de maandlasten van je hypotheek berekenen en weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Of kunnen wij je helpen met een uitgebreid en onafhankelijk hypotheekadvies? Bel of mail ons op +31 85 060 46 80 of info@acefinance.nl. Je kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.