Jongeren hypotheek

Wil je bij je ouders weg, of ben je klaar met het huren van een kamer in je studentenhuis en heb je plannen om een eigen huis te kopen? Dan kun je je eens gaan oriënteren op een jongeren hypotheek, ook wel startershypotheek genoemd. Want je eerste huis kopen is een grote stap die leuk en spannend tegelijk is. Maar hoe vind je je weg in de woningmarkt en in de wereld van hypotheken? De onafhankelijke hypotheekadviseurs van ace.finance helpen je graag op weg met informatie over het aanvragen van een jongeren hypotheek. Je leest er hieronder meer over.

Alles dat je nooit wilde weten over hypotheken

Onze ervaring is dat je er méér uithaalt – en je er beter bij voelt – als je weet hoe het zit. Daarom delen we graag onze expertise met je. Stap voor stap.

Eén-op-één maatwerk. Bij ons standaard

We nemen de tijd om elkaar en je wensen te leren kennen. Jij leert precies wat de mogelijkheden zijn. Om daarmee de slimste keuzes voor jezelf te maken.

Goed geregeld. Op de korte en lange termijn

Als we samen helder hebben wat voor jou het beste werkt, gaan we ermee aan de slag. Wij regelen de aanvraag en de nazorg.

Stappenplan

 • Bel ons met je vraag

  Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

 • Eerste afspraak

  We leren elkaar en je wensen kennen. We vertellen je in het kort wat de mogelijkheden zijn. Puur oriënterend, zonder verdere verplichtingen.

 • Eén of meer vervolgafspraken

  Je leert stap voor stap weten hoe het zit. En wat de specifieke mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.

 • Advies

  Op basis van stap 2 en 3 geven we je advies. Jij hebt inmiddels de kennis om dat goed te beoordelen.

 • Aanvraag

  Jij maakt je keuze. Wij gaan voor je aan de slag.

 • Nazorg

  Er verandert weleens wat in je situatie. We houden contact om te zorgen dat je daar financieel het beste uit haalt.

Neem contact op

Onze partners

Om altijd voor jou een hypotheek te vinden onder de meest gunstige voorwaarden, hebben wij een aansluiting bij meer dan 30 hypotheekaanbieders. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing voor jouw situatie.

Alles over

ace.finance

 

Wil je meer informatie, of jouw specifieke situatie doornemen? Neem gerust contact op, wij spreken jou graag persoonlijk. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Alles over ace.finance

Ga naar een onafhankelijke hypotheekadviseur

Wil je als starter een hypotheek aanvragen? Dan wil je natuurlijk graag weten wat de mogelijkheden zijn op de hypotheekmarkt. Een onafhankelijk hypotheekadviseur van ace.finance kan je helpen met een jongeren hypotheek. Zeker als je niet goed ingevoerd bent in de complexe wereld van hypotheken, is een hypotheekadviseur eigenlijk onmisbaar voor advies en bemiddeling. Hij kan je uitstekend informeren over de soorten jongeren hypotheek die er zijn en waar je ze kunt aanvragen.

Soorten jongeren hypotheek

Het aantal soorten jongeren hypotheek is niet groot. Maar dat maakt het ook makkelijk voor je om een goede keuze te maken. De jongeren hypotheek beperkt zich tot drie hypotheekvormen: de annuïteiten hypotheek, de lineaire hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek. Wat is het verschil tussen deze hypotheken?

Annuïteiten hypotheek

 • Je hypotheek is afgelost aan het eind van de looptijd
 • Je maandlasten bestaan uit rente en aflossing
 • Je bruto maandlasten blijven gelijk tijdens de rentevaste periode
 • Je netto maandlasten gaan omhoog bij hypotheekrenteaftrek

Lineaire hypotheek

 • Je hypotheek is afgelost aan het eind van de looptijd
 • Je lost iedere maand een vast bedrag af
 • Je maandlasten worden lager tijdens de rentevaste periode
 • Je hebt mogelijk belastingvoordeel bij hypotheekrenteaftrek

Aflossingsvrije hypotheek

 • Je kunt een aflossingsvrije hypotheek afsluiten voor 50% van de taxatiewaarde of de aankoopprijs van het huis. De andere 50% leen je dan met bijvoorbeeld een annuïteiten- of lineaire hypotheek. Gedeeltelijk financieren met eigen geld is uiteraard ook mogelijk
 • Hypotheekrenteaftrek voor het aflossingsvrije deel is niet mogelijk!

Meer informatie over een jongeren hypotheek aanvragen

Wil je meer informatie over een jongeren hypotheek aanvragen? De hypotheekadviseur van ace.finance is de expert die het hele financiële plaatje rond hypotheken kent. Onze adviseurs staan voor openheid en vertrouwen. We willen alles met je delen wat je nodig hebt voor het nemen van de beste beslissingen en een goed gevoel. Zonder dat je alles zelf hoeft uit te zoeken of daarna alles zelf hoeft te doen. Maak dus gerust een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek voor je jongeren hypotheek!

Direct een afspraak maken met onze hypotheekadviseur

Wil je een afspraak met onze hypotheekadviseur maken over het aanvragen van een jongeren hypotheek? Bel of mail ons op +31 85 060 46 80 of info@acefinance.nl. Je kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.