Hypotheek startende ondernemer

Ben je net begonnen met een eigen bedrijf en wil je daarnaast ook een huis kopen? Is een hypotheek voor een startende ondernemer krijgen voor jou dan mogelijk? Ja, natuurlijk is dat mogelijk. Zelfs een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is sinds enige tijd mogelijk voor de startende ondernemer! Er zijn echter wel een paar (extra) zaken waar je rekening mee moet houden. Welke zaken dat zijn? Daarover kunnen de onafhankelijke hypotheekadviseurs van ace.finance je uitgebreid informeren en adviseren. Je leest er hieronder alvast wat meer over. Uiteraard kun je ook een afspraak met ons maken voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek, voor een hypotheek voor de startende ondernemer.

Alles dat je nooit wilde weten over hypotheken

Onze ervaring is dat je er méér uithaalt – en je er beter bij voelt – als je weet hoe het zit. Daarom delen we graag onze expertise met je. Stap voor stap.

Eén-op-één maatwerk. Bij ons standaard

We nemen de tijd om elkaar en je wensen te leren kennen. Jij leert precies wat de mogelijkheden zijn. Om daarmee de slimste keuzes voor jezelf te maken.

Goed geregeld. Op de korte en lange termijn

Als we samen helder hebben wat voor jou het beste werkt, gaan we ermee aan de slag. Wij regelen de aanvraag en de nazorg.

Stappenplan

 • Bel ons met je vraag

  Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

 • Eerste afspraak

  We leren elkaar en je wensen kennen. We vertellen je in het kort wat de mogelijkheden zijn. Puur oriënterend, zonder verdere verplichtingen.

 • Eén of meer vervolgafspraken

  Je leert stap voor stap weten hoe het zit. En wat de specifieke mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.

 • Advies

  Op basis van stap 2 en 3 geven we je advies. Jij hebt inmiddels de kennis om dat goed te beoordelen.

 • Aanvraag

  Jij maakt je keuze. Wij gaan voor je aan de slag.

 • Nazorg

  Er verandert weleens wat in je situatie. We houden contact om te zorgen dat je daar financieel het beste uit haalt.

Neem contact op

Onze partners

Om altijd voor jou een hypotheek te vinden onder de meest gunstige voorwaarden, hebben wij een aansluiting bij meer dan 30 hypotheekaanbieders. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing voor jouw situatie.

Alles over

ace.finance

 

Wil je meer informatie, of jouw specifieke situatie doornemen? Neem gerust contact op, wij spreken jou graag persoonlijk. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Alles over ace.finance

Wanneer als startende ondernemer hypotheek afsluiten?

Is een hypotheek voor een startende ondernemer haalbaar? Voor veel startende ondernemers geldt dat hun inkomen een stijgende lijn vertoont. Als ze net beginnen ligt het inkomen vaak wat lager, omdat ze dan nog nieuwe klanten en contracten moeten werven. Omdat de meeste geldverstrekkers het toetsinkomen berekenen door het gemiddelde te nemen van het inkomen van de afgelopen drie jaar, kan het verstandig zijn om nog even te wachten met een huis kopen.

Hypotheek startende ondernemer met NHG

Sinds december 2016 is een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) ook mogelijk voor startende ondernemers. Sinds die tijd wordt er namelijk gekeken naar het gemiddelde inkomen van de afgelopen drie jaar en dat hoeft niet allemaal uit je bedrijf te komen. Je moet dan wel minimaal 12 maanden ondernemer zijn en er wordt dan naar het gemiddelde inkomen over de laatste 3 jaar gekeken. Ook inkomen dat uit een dienstverband in loondienst is voortgekomen, wordt meegerekend. Deze NHG-regeling is interessant voor zzp’ers die hetzelfde beroep uitoefenen als toen ze nog in loondienst waren. Zij hebben vaak meteen bij aanvang van de onderneming een vergelijkbaar inkomen als toen ze nog in loondienst actief waren.

Direct contact met ace.finance

Omdat een hypotheek voor een startende ondernemer zeer goed mogelijk is, is het altijd raadzaam om een vrijblijvend hypotheekgesprek aan te vragen bij ace.finance. Bel of mail ons gerust op +31 85 060 46 80 of info@acefinance.nl. Je kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.