Hypotheekadviseur Buitenveldert

Zoek je een deskundige Hypotheekadviseur in Buitenveldert die zoekt, helpt en bemiddelt voor de beste hypotheek, zodat jij je droomhuis kunt kopen? Dan ben je bij de hypotheekadviseurs van ace.finance aan het juiste adres. Want wat voor jou geldt, geldt ook voor de meeste andere mensen: een hypotheek afsluiten is een grote stap! Als je daarbij de hulp van vakmensen kunt krijgen is dat geen overbodige luxe. Onze hypotheekadviseur geeft je persoonlijk advies bij het afsluiten van je hypotheek in Buitenveldert en hij bemiddelt tussen jou en de hypotheekverstrekkers. Hij kijkt welke hypotheek het beste past bij jouw situatie en ziet toe dat het hele proces op rolletjes verloopt. Bij ace.finance weten we als geen ander dat dit het beste werkt door alle tijd en aandacht voor je te hebben. Daarom heeft het altijd onze voorkeur om persoonlijk met elkaar in gesprek te gaan. Hieronder lees je meer over de werkwijze van onze hypotheekadviseur in Buitenveldert.

Alles dat je nooit wilde weten over hypotheken

Onze ervaring is dat je er méér uithaalt – en je er beter bij voelt – als je weet hoe het zit. Daarom delen we graag onze expertise met je. Stap voor stap.

Eén-op-één maatwerk. Bij ons standaard

We nemen de tijd om elkaar en je wensen te leren kennen. Jij leert precies wat de mogelijkheden zijn. Om daarmee de slimste keuzes voor jezelf te maken.

Goed geregeld. Op de korte en lange termijn

Als we samen helder hebben wat voor jou het beste werkt, gaan we ermee aan de slag. Wij regelen de aanvraag en de nazorg.

Stappenplan

 • Bel ons met je vraag

  Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

 • Eerste afspraak

  We leren elkaar en je wensen kennen. We vertellen je in het kort wat de mogelijkheden zijn. Puur oriënterend, zonder verdere verplichtingen.

 • Eén of meer vervolgafspraken

  Je leert stap voor stap weten hoe het zit. En wat de specifieke mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.

 • Advies

  Op basis van stap 2 en 3 geven we je advies. Jij hebt inmiddels de kennis om dat goed te beoordelen.

 • Aanvraag

  Jij maakt je keuze. Wij gaan voor je aan de slag.

 • Nazorg

  Er verandert weleens wat in je situatie. We houden contact om te zorgen dat je daar financieel het beste uit haalt.

Neem contact op

Onze partners

Om altijd voor jou een hypotheek te vinden onder de meest gunstige voorwaarden, hebben wij een aansluiting bij meer dan 30 hypotheekaanbieders. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing voor jouw situatie.

Alles over

ace.finance

 

Wil je meer informatie, of jouw specifieke situatie doornemen? Neem gerust contact op, wij spreken jou graag persoonlijk. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Alles over ace.finance

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Hoeveel hypotheek kan ik in Buitenveldert krijgen? Wil je een woning kopen en wil je weten hoeveel hypotheek in Buitenveldert je hiervoor kunt krijgen? Gebruik ter indicatie de online calculators van ace.finance hier op de website om snel en gemakkelijk te berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen en/of wat de maandelijkse lasten zijn van de door jou gewenste hypotheek. Let wel: in 2021 zijn er nieuwe normen voor het afsluiten van een hypotheek. In 2021 kun je 100% van de woningwaarde lenen. Dit betekent ook dat je eigen geld nodig hebt om een hypotheek te kunnen afsluiten.

Waarom een ace.finance hypotheekadviseur?

Als je hebt berekend of een woning kopen in Buitenveldert haalbaar voor je is, kun je onze hypotheekadviseur inschakelen. Hij zal je alle tijd en aandacht geven die nodig is om de best passende hypotheek in Buitenveldert voor het kopen van je droomhuis te vinden. Daarom kiezen we altijd voor de persoonlijke aanpak; dan leren we je goed kennen en snappen we wat je wensen zijn. En zo leer je in het proces ook steeds beter wat de mogelijkheden zijn als het gaat om de verschillende hypotheekvormen, het werken met je overwaarde, of bijvoorbeeld het aan de slag gaan met een beleggingspand. Nadat je je keuze hebt gemaakt, doen wij de hypotheekaanvraag. En ook lang nadat de diverse contracten zijn getekend, blijven we in beeld. We nodigen je graag uit om vrijblijvend kennis met ons te maken.

Direct contact opnemen onze hypotheekadviseur

Wil je weten wat onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Buitenveldert voor je kan doen? Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvend eerste (oriëntatie) gesprek op +31 85 060 46 80 of info@acefinance.nl. Je kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.