Hypotheekadviseur Badhoevedorp

Droomhuis gevonden? En ben op zoek naar een goede hypotheekadviseur in Badhoevedorp die je helpt met het nemen van één van de grootste financiële beslissingen in je leven: het afsluiten van een hypotheek? En dan ook nog een hypotheek die perfect aansluit bij jouw situatie en woonwensen. De hypotheekadviseur van ace.finance is dan dé aangewezen persoon voor jou. Want een hypotheek in Badhoevedorp afsluiten is een grote stap voor de meeste mensen En die kunnen daar best wel enige deskundige hulp bij gebruiken. Jij ook? Onze hypotheekadviseur geeft je persoonlijk en op maat gesneden advies voor afsluiten van je hypotheek Daarnaast bemiddelt hij tussen jou en de diverse hypotheekverstrekkers. Hij beoordeelt welke hypotheek het beste voor jou is en zorgt ervoor dat het hele proces soepel verloopt. Bij ace.finance weten we als geen ander dat dit het beste werkt als we de tijd voor je nemen en écht aandacht voor je hebben. Spreekt die aanpak je aan? Je leest hieronder meer over de toegevoegde waarde van onze hypotheekadviseur in Badhoevedorp.

Alles dat je nooit wilde weten over hypotheken

Onze ervaring is dat je er méér uithaalt – en je er beter bij voelt – als je weet hoe het zit. Daarom delen we graag onze expertise met je. Stap voor stap.

Eén-op-één maatwerk. Bij ons standaard

We nemen de tijd om elkaar en je wensen te leren kennen. Jij leert precies wat de mogelijkheden zijn. Om daarmee de slimste keuzes voor jezelf te maken.

Goed geregeld. Op de korte en lange termijn

Als we samen helder hebben wat voor jou het beste werkt, gaan we ermee aan de slag. Wij regelen de aanvraag en de nazorg.

Stappenplan

 • Bel ons met je vraag

  Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

 • Eerste afspraak

  We leren elkaar en je wensen kennen. We vertellen je in het kort wat de mogelijkheden zijn. Puur oriënterend, zonder verdere verplichtingen.

 • Eén of meer vervolgafspraken

  Je leert stap voor stap weten hoe het zit. En wat de specifieke mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.

 • Advies

  Op basis van stap 2 en 3 geven we je advies. Jij hebt inmiddels de kennis om dat goed te beoordelen.

 • Aanvraag

  Jij maakt je keuze. Wij gaan voor je aan de slag.

 • Nazorg

  Er verandert weleens wat in je situatie. We houden contact om te zorgen dat je daar financieel het beste uit haalt.

Neem contact op

Onze partners

Om altijd voor jou een hypotheek te vinden onder de meest gunstige voorwaarden, hebben wij een aansluiting bij meer dan 30 hypotheekaanbieders. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing voor jouw situatie.

Alles over

ace.finance

 

Wil je meer informatie, of jouw specifieke situatie doornemen? Neem gerust contact op, wij spreken jou graag persoonlijk. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Alles over ace.finance

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

De eerste vraag die iedereen die een huis wil kopen stelt aan een hypotheekadviseur is: ‘hoeveel kan ik maximaal lenen’? Wil jij ook graag antwoord op die vraag en ben je nieuwsgierig naar hoeveel hypotheek in Badhoevedorp je kunt krijgen? Gebruik dan voor een eerste indicatie de online calculators van ace.finance hier op de website. Hiermee kun je snel en heel eenvoudig berekenen wat je mogelijk maximaal kunt lenen op basis van je inkomen. Ook weet je dan wat je eventuele maandlasten gaan zijn. Let wel dat er sinds 2021 nieuwe normen gelden voor het afsluiten van een hypotheek. Je kunt 100% van de woningwaarde lenen, maar je moet daarbij ook een bepaald percentage eigen geld inbrengen om een hypotheek te kunnen afsluiten.

Hoe wordt je hypotheek in Badhoevedorp berekend?

De berekening in onze online tools geeft je een globale indruk van hoeveel je kunt lenen voor de aankoop van een huis. Dan weet je ook welk bedrag je ongeveer kunt uittrekken voor de aankoop van je woning. Je kunt daarmee dus je maximale hypotheek in Badhoevedorp uitrekenen. En in de andere tool kun je je maandelijkse hypotheeklasten alvast zien. Hoe komt die berekening tot stand? Op basis van:

 • je inkomen
 • je financiële verplichtingen (bijvoorbeeld studieschuld of alimentatie)
 • de marktwaarde van de woning die je wilt kopen
 • de hypotheekrente van dit moment

Het bedrag dat in de rekentool tevoorschijn komt, hoeft niet het bedrag te zijn dat je wil lenen. Weeg vooraf altijd af wat je kunt en wilt betalen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Badhoevedorp kan je hier uitstekend in begeleiden.

Waarom onze ace.finance hypotheekadviseur?

Met een positieve uitkomst in onze rekentool weet je of een huis kopen voor jou haalbaar is. Als je dat overtuigt om door te zetten, is de volgende verstandige stap het inschakelen van onze hypotheekadviseur in Badhoevedorp. De hypotheekadviseur van ace.finance biedt je alle tijd en aandacht die nodig is om aan het einde van de rit de best passende hypotheek in Badhoevedorp voor de aankoop van je droomhuis te kunnen afsluiten. Voordat het zover is, gaan we altijd graag persoonlijk in gesprek met je om een goed beeld te krijgen van wat je exacte wensen en eisen zijn. Zo kom jij er tijdens het proces steeds beter achter wat de mogelijkheden binnen de verschillende hypotheekvormen, het eventueel werken met je huidige overwaarde, of bijvoorbeeld het investeren in een beleggingspand. Nadat jij je keuze hebt gemaakt, regelen wij de hypotheekaanvraag voor je. En ook lang nadat de contracten zijn getekend, blijven we voor je in beeld. Kom gerust langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Het bijzonderen van onze hypotheekadviseur in Badhoevedorp

Onze hypotheekadviseur in Badhoevedorp heeft kennis van zaken. Hij kent de lokale markt en kent de aanbieders van hypotheken zeer goed. Als klant weet je misschien nog weinig. Of juist al veel. Maar zeker niet alles. Het kan dan voor elke adviseur verleidelijk zijn om advies te geven, zonder óók voldoende aandacht te schenken aan de persoon. Wij doen dat echt anders: wij staan voor openheid en vertrouwen in ons hypotheekadvies in Badhoevedorp. Wij delen alles met je aan informatie die je nodig hebt om tot een weloverwogen besluit te komen waar je geen spijt van krijgt. En dat dus zonder dat je van alles zelf hoeft uit te zoeken of in een later stadium zelf nog moet doen. We coachen je individueel om de keuzes voor je hypotheek in Badhoevedorp te maken die voor jou financieel het beste zijn. En de rest regelen we voor je. Inclusief de nazorg!

Direct contact opnemen onze hypotheekadviseur

Wil je weten wat onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Badhoevedorp voor je kan doen? Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvend eerste (oriëntatie) gesprek op +31 85 060 46 80 of info@acefinance.nl. Je kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.