Hypotheekadviseur Amsterdam

Ben je op zoek naar een vakkundige hypotheekadviseur in Amsterdam, die je helpt met het nemen van een grote financiële beslissing: het afsluiten van een hypotheek die past bij jouw situatie? Dan ben je bij de hypotheekadviseur van ace.finance aan het juiste adres. Want een hypotheek in Amsterdam afsluiten is een grote stap voor vrijwel iedereen. Het ontvangen van deskundige hulp is dan geen overbodige luxe. Onze hypotheekadviseur geeft persoonlijk advies bij het afsluiten van je hypotheek en hij bemiddelt tussen jou en de hypotheekverstrekker. Hij kijkt welke hypotheek het beste past bij jouw situatie en zorgt dat het hele proces in goede banen wordt geleid. Bij ace.finance weten we dat dit het beste werkt als we de tijd voor je nemen en écht aandacht voor je hebben. Daarom kiezen we ervoor om altijd persoonlijk met elkaar in gesprek te gaan. Je leest hieronder meer over onze hypotheekadviseur in Amsterdam.

Alles dat je nooit wilde weten over hypotheken

Onze ervaring is dat je er méér uithaalt – en je er beter bij voelt – als je weet hoe het zit. Daarom delen we graag onze expertise met je. Stap voor stap.

Eén-op-één maatwerk. Bij ons standaard

We nemen de tijd om elkaar en je wensen te leren kennen. Jij leert precies wat de mogelijkheden zijn. Om daarmee de slimste keuzes voor jezelf te maken.

Goed geregeld. Op de korte en lange termijn

Als we samen helder hebben wat voor jou het beste werkt, gaan we ermee aan de slag. Wij regelen de aanvraag en de nazorg.

Stappenplan

 • Bel ons met je vraag

  Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

 • Eerste afspraak

  We leren elkaar en je wensen kennen. We vertellen je in het kort wat de mogelijkheden zijn. Puur oriënterend, zonder verdere verplichtingen.

 • Eén of meer vervolgafspraken

  Je leert stap voor stap weten hoe het zit. En wat de specifieke mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.

 • Advies

  Op basis van stap 2 en 3 geven we je advies. Jij hebt inmiddels de kennis om dat goed te beoordelen.

 • Aanvraag

  Jij maakt je keuze. Wij gaan voor je aan de slag.

 • Nazorg

  Er verandert weleens wat in je situatie. We houden contact om te zorgen dat je daar financieel het beste uit haalt.

Neem contact op

Onze partners

Om altijd voor jou een hypotheek te vinden onder de meest gunstige voorwaarden, hebben wij een aansluiting bij meer dan 30 hypotheekaanbieders. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing voor jouw situatie.

Alles over

ace.finance

 

Wil je meer informatie, of jouw specifieke situatie doornemen? Neem gerust contact op, wij spreken jou graag persoonlijk. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Alles over ace.finance

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Dat is de meest gestelde vraag door iedereen die een eerste huis of een ander huis wil kopen. Ben je ook van plan een huis te gaan kopen en wil je weten hoeveel hypotheek in Amsterdam je hiervoor kunt krijgen? Gebruik ter indicatie de online calculators van ace.finance hier op de website. Zo bereken je snel en gemakkelijk hoeveel je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen en/of wat de maandelijkse lasten zijn van de door jou gewenste hypotheek. Let wel: in 2021 zijn er nieuwe normen voor het afsluiten van een hypotheek. In 2021 kun je tot 100% van de woningwaarde lenen. Dit betekent ook dat je eigen geld nodig hebt om een hypotheek te kunnen afsluiten.

Hoe wordt je hypotheek in Amsterdam berekend?

De berekening in onze online tool geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen voor de aankoop van een huis in 2021. Zo weet je ongeveer wat die woning mag kosten. Je kunt bij ons je maximale hypotheek in Amsterdam berekenen. Daarnaast kun je uitrekenen wat dan je maandelijkse hypotheeklasten gaan worden. Hoe wordt je hypotheek berekend? Dat gebeurt op basis van:

 • je inkomen
 • je financiële verplichtingen (bijvoorbeeld studieschuld of alimentatie)
 • de marktwaarde van de woning die je op het oog hebt
 • de actuele hypotheekrente

De uitkomst in de rekentool geeft overigens niet aan dat je dat maximale hypotheekbedrag ook daadwerkelijk moet lenen. Weeg dus altijd eerst af hoeveel hypotheek je kunt en wilt betalen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Amsterdam kan je daarover helder informeren.

Waarom een ace.finance hypotheekadviseur?

Nadat je de rekentool hebt gebruikt en weet of een huis kopen haalbaar voor je is, kun je onze hypotheekadviseur in Amsterdam inschakelen. De hypotheekadviseur van ace.finance neemt de tijd voor je heeft alle aandacht die nodig is om de best passende hypotheek in Amsterdam voor de aankoop van je droomhuis te vinden. Daarom gaan we altijd persoonlijk in gesprek met je, zodat we goed snappen wat je wensen zijn. En zo weet je in het proces steeds beter wat de mogelijkheden zijn als het gaat om de verschillende hypotheekvormen, werken met je overwaarde, of bijvoorbeeld aan de slag gaan met een beleggingspand. Heb je je keuze gemaakt? Dan regelen wij de hypotheekaanvraag voor je. En ook lang nadat de contracten zijn getekend, blijven we in beeld. We nodigen je graag uit om vrijblijvend kennis met elkaar te maken.

Wat maakt onze hypotheekadviseur in Amsterdam uniek?

De hypotheekadviseur in Amsterdam van ace.finance is de expert die op de hoogte is van het complete financiële plaatje rond hypotheken en het kopen van een huis. Als klant weet je weinig. Of juist veel. Maar niet alles. Daarom kan het voor de ervaren adviseur verleidelijk zijn om advies te geven, zonder óók voldoende aandacht te geven aan het delen van de expertise die de basis is voor dat advies. Wij doen dat anders: wij staan voor openheid en vertrouwen. We willen juist alles met je delen wat je nodig hebt voor het nemen van de beste beslissingen en een goed gevoel. Zonder dat je alles zelf hoeft uit te zoeken of daarna alles zelf hoeft te doen. We coachen je individueel om de keuzes voor je hypotheek in Amsterdam te maken die voor jou voordelig uitpakken. En de rest regelen we voor je. Inclusief nazorg.

Direct contact opnemen onze hypotheekadviseur

Wil je weten wat onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Amsterdam voor je kan doen? Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvend eerste (oriëntatie) gesprek op +31 85 060 46 80 of info@acefinance.nl. Je kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.