Hypotheekadviseur Amsterdam-Zuid

Zoek je een deskundige hypotheekadviseur in Amsterdam-Zuid die je kan helpen met het afsluiten van een hypotheek die past bij jouw situatie? Bij ace.finance vind je die hypotheekadviseur. Hij of zij helpt je helpt en ondersteunt je met het nemen van één van je grootste financiële beslissingen in je leven: het kopen van een huis! Want een hypotheek in Amsterdam-Zuid is voor de meeste mensen een stap van formaat. Vrijwel iedereen kan dan de deskundige hulp van een onafhankelijke hypotheekadviseur gebruiken. De hypotheekadviseur van ace.finance adviseert je persoonlijk over een hypotheek afsluiten en bemiddelt tussen jou en de hypotheekverstrekker voor de beste deal en de laagste maandlasten. Welke hypotheek past het beste bij jouw situatie? Daarnaast zorgen wij dat het hele proces in goede banen wordt geleid. Bij ace.finance weten we dat dit het beste werkt als we alle tijd voor je nemen en oprecht aandacht voor je hebben. Wij kiezen er daarom altijd voor om altijd persoonlijk met elkaar in gesprek te gaan. Je leest hieronder meer over wat onze hypotheekadviseur in Amsterdam-Zuid je kan bieden.

Alles dat je nooit wilde weten over hypotheken

Onze ervaring is dat je er méér uithaalt – en je er beter bij voelt – als je weet hoe het zit. Daarom delen we graag onze expertise met je. Stap voor stap.

Eén-op-één maatwerk. Bij ons standaard

We nemen de tijd om elkaar en je wensen te leren kennen. Jij leert precies wat de mogelijkheden zijn. Om daarmee de slimste keuzes voor jezelf te maken.

Goed geregeld. Op de korte en lange termijn

Als we samen helder hebben wat voor jou het beste werkt, gaan we ermee aan de slag. Wij regelen de aanvraag en de nazorg.

Stappenplan

 • Bel ons met je vraag

  Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

 • Eerste afspraak

  We leren elkaar en je wensen kennen. We vertellen je in het kort wat de mogelijkheden zijn. Puur oriënterend, zonder verdere verplichtingen.

 • Eén of meer vervolgafspraken

  Je leert stap voor stap weten hoe het zit. En wat de specifieke mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.

 • Advies

  Op basis van stap 2 en 3 geven we je advies. Jij hebt inmiddels de kennis om dat goed te beoordelen.

 • Aanvraag

  Jij maakt je keuze. Wij gaan voor je aan de slag.

 • Nazorg

  Er verandert weleens wat in je situatie. We houden contact om te zorgen dat je daar financieel het beste uit haalt.

Neem contact op

Onze partners

Om altijd voor jou een hypotheek te vinden onder de meest gunstige voorwaarden, hebben wij een aansluiting bij meer dan 30 hypotheekaanbieders. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing voor jouw situatie.

Alles over

ace.finance

 

Wil je meer informatie, of jouw specifieke situatie doornemen? Neem gerust contact op, wij spreken jou graag persoonlijk. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Alles over ace.finance

Wat mag ik maximaal lenen?

Wat kan ik maximaal lenen voor mijn hypotheek? Dat is uiteraard de vraag die bovenaan je lijstje staat als je voor hypotheekadvies de boer op gaat. Iedereen die een eerste huis of een ander huis wil kopen vraagt zich dat natuurlijk af. Ben je van ook plan een huis te gaan kopen en wil je weten hoeveel hypotheek in Amsterdam-Zuid je hiervoor kunt krijgen? Onze hypotheekadviseur kan het je haarfijn vertellen. Maar je kunt ook eerst gebruik maken van onze online calculators op de website. Ze helpen je om snel en gemakkelijk te berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen. Ook heb je dan een indruk van wat je maandelijkse lasten gaan zijn bij de door jou gewenste hypotheekvorm. Let wel: in 2021 gelden nieuwe normen voor het afsluiten van een hypotheek. In 2021 kun je 100% van de woningwaarde lenen. Dit betekent daarmee ook dat je eigen geld nodig hebt om een hypotheek bij een geldverstrekker te kunnen afsluiten.

Hoe je hypotheek in Amsterdam-Zuid berekenen?

De berekening in onze online-calculator tool geeft je een indruk van hoe hoog je hypotheek kan worden voor het kopen van een woning. En dan weet je ook in welke prijsklasse je op zoekt kunt gaan naar een woning. Je kunt bij ons je maximale hypotheek in Amsterdam-Zuid berekenen. Daarnaast kun je ook uitrekenen wat je maandelijks aan hypotheeklasten gaat betalen. Hoe berekenen we de hoogte van je hypotheek? Dat doen we op basis van:

 • je inkomen
 • je financiële verplichtingen (bijvoorbeeld studieschuld of alimentatie)
 • de marktwaarde van de woning die je op het oog hebt
 • de actuele hypotheekrente

De uitkomst in de rekentool geeft overigens niet aan dat je dat betreffende maximale hypotheekbedrag ook écht moet lenen. Het is dus verstandig om altijd eerst goed af te wegen hoeveel hypotheek je kunt en wilt betalen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Amsterdam-Zuid kan je hierbij adviseren en informeren.

Waarom een ace.finance hypotheekadviseur?

Nadat je de rekentool hebt gebruikt en weet of een eerste of nieuwe woning binnen je financiële mogelijkheden ligt, is de volgende stap het inschakelen van onze hypotheekadviseur in Amsterdam-Zuid. De hypotheekadviseur van ace.finance neemt alle tijd voor je om de best passende hypotheek in Amsterdam-Zuid voor het financieren van je droomhuis te vinden. Daarom gaan we altijd persoonlijk met je in gesprek, om voor 100% te begrijpen wat je woonwensen zijn. Deze persoonlijke aanpak helpt jou ook steeds meer te weten te komen over wat er in hypotheekland mogelijk is wat betreft de verschillende hypotheekvormen, het werken met de eventuele overwaarde van je huidige koopwoning, of bijvoorbeeld het investeren in een beleggingspand. Nadat je op basis van ons hypotheekadvies je keuze hebt gemaakt, regelen wij de hypotheekaanvraag voor je. En ook lang nadat alle contracten zijn getekend, blijven we voor je in beeld voor eventuele bijsturing gedurende de looptijd van de hypotheek in Amsterdam-Zuid. We nodigen je graag uit om geheel vrijblijvend kennis met elkaar te komen maken.

Wat maakt onze hypotheekadviseur in Amsterdam-Zuid uniek?

De hypotheekadviseur in Amsterdam-Zuid van ace.finance is dé expert die op de hoogte is van het complete financiële plaatje rond hypotheken en voor het kopen van een woning. Als klant weet je aanvankelijk weinig tot misschien wel niets. Of juist heel veel. Maar waarschijnlijk lang niet alles. Een ervaren hypotheekadviseur kan het dan verleidelijk vinden om je te adviseren zonder óók voldoende aandacht te geven aan het met jou delen van de expertise die de basis vormt voor dat advies. Wij doen dat op een andere manier. Wij weken met openheid en helderheid. We willen juist alles met je delen wat je nodig hebt voor het nemen van de beste beslissingen en het krijgen van een goed gevoel. Je hoeft dus zeker niet alles zelf uit te zoeken of later nog alles zelf te doen. Wij staan voor je klaar en wij coachen je individueel om de keuzes voor je hypotheek in Amsterdam-Zuid weloverwogen te maken die voor jou voordelig uitpakken. En de rest regelen we voor je. Inclusief nazorg.

Direct contact opnemen onze hypotheekadviseur

Wil je van ons persoonlijk horen wat onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Amsterdam-Zuid voor je kan doen? Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvend eerste (oriëntatie) gesprek op +31 85 060 46 80 of info@acefinance.nl. Je kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.