Hypotheekadviseur Amstelveen

Zoek je een ervaren en deskundige hypotheekadviseur in Amstelveen die je assisteert met het afsluiten van een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie? Dan kun je terecht bij de hypotheekspecialisten van ace.finance. Onze hypotheekadviseur in Amstelveen helpt en ondersteunen met hypotheekbemiddeling en de papieren rompslomp die komt kijken bij het kopen van een huis. Want een huis kopen en een hypotheek in Amstelveen afsluiten is voor de meeste mensen een ingrijpende gebeurtenis waarbij de deskundige hulp van een onafhankelijke hypotheekadviseur eigenlijk onmisbaar is. De hypotheekadviseur van ace.finance adviseert je persoonlijk over een hypotheek afsluiten en bemiddelt tussen jou en de hypotheekverstrekker om zo voor jou de beste deal te sluiten voor de beste hypotheek met de minste mandlasten. Wij zorgen dat het hele aanvraagproces soepel en overzichtelijk verloopt. Wij weten uit onze ruime ervaring dat die het beste gaat door oprecht en ruim tijd voor je te nemen. Wij kiezen daarom altijd voor persoonlijk contact om hierover van gedachten te wisselen. Hieronder lees meer over de kwaliteiten van onze hypotheekadviseur in Amstelveen en wat wij voor je kunnen betekenen.

Alles dat je nooit wilde weten over hypotheken

Onze ervaring is dat je er méér uithaalt – en je er beter bij voelt – als je weet hoe het zit. Daarom delen we graag onze expertise met je. Stap voor stap.

Eén-op-één maatwerk. Bij ons standaard

We nemen de tijd om elkaar en je wensen te leren kennen. Jij leert precies wat de mogelijkheden zijn. Om daarmee de slimste keuzes voor jezelf te maken.

Goed geregeld. Op de korte en lange termijn

Als we samen helder hebben wat voor jou het beste werkt, gaan we ermee aan de slag. Wij regelen de aanvraag en de nazorg.

Stappenplan

 • Bel ons met je vraag

  Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

 • Eerste afspraak

  We leren elkaar en je wensen kennen. We vertellen je in het kort wat de mogelijkheden zijn. Puur oriënterend, zonder verdere verplichtingen.

 • Eén of meer vervolgafspraken

  Je leert stap voor stap weten hoe het zit. En wat de specifieke mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.

 • Advies

  Op basis van stap 2 en 3 geven we je advies. Jij hebt inmiddels de kennis om dat goed te beoordelen.

 • Aanvraag

  Jij maakt je keuze. Wij gaan voor je aan de slag.

 • Nazorg

  Er verandert weleens wat in je situatie. We houden contact om te zorgen dat je daar financieel het beste uit haalt.

Neem contact op

Onze partners

Om altijd voor jou een hypotheek te vinden onder de meest gunstige voorwaarden, hebben wij een aansluiting bij meer dan 30 hypotheekaanbieders. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing voor jouw situatie.

Alles over

ace.finance

 

Wil je meer informatie, of jouw specifieke situatie doornemen? Neem gerust contact op, wij spreken jou graag persoonlijk. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Alles over ace.finance

Hoe hoog kan je lening worden?

Hoeveel mag je maximaal lenen voor een hypotheek waarmee jij vooruit kunt? Dat is uiteraard vraag nummer 1 bij iedereen die een huis wil gaan kopen. Dat is dan ook de vraag die we als eerste voor je zullen beantwoorden. Maar voordat je ons inschakelt voor hypotheekadvies in Amstelveen, raden we je aan om eerst gebruik te maken van onze handig rekentool op onze site. Daar leer je al snel van of een huis kopen voor jou ook mogelijk is. Je leert namelijk niet alleen welke hypotheek mogelijk beschikbaar voor je is, maar ook wat je maandelijkse kosten gaan worden. Houd er overigens rekening mee dat in 2021 nieuwe normen voor het afsluiten van een hypotheek gelden. Je kunt nu 100% van de woningwaarde lenen. Maar je hebt daarbij ook eigen geld nodig hebt om een hypotheek te krijgen.

Zelf eerst je hypotheek in Amstelveen berekenen

Door de online-calculator tool op onze site te gebruiken krijg je een prima eerste indruk van hoe hoog je aanstaande hypotheek in Amstelveen kan worden. Je weet dan dus ook hoeveel je nieuwe huis mag gaan kosten. Wil je weten wat je maandlasten dan gaan worden? Ok die kun je eenvoudig uitrekenen. Hoe berekenen we overigens de hoogte van je hypotheek? Daarvoor hebben we een aantal gegevens van je nodig, zoals:

 • je inkomen
 • je financiële verplichtingen (bijvoorbeeld studieschuld of alimentatie)
 • de marktwaarde van de woning die je op het oog hebt
 • de actuele hypotheekrente

Het bedrag uit de rekentools, is overigens niet het bedrag dat je straks ook daadwerkelijk moet gaan lenen. Het is vooral ook helemaal aan jou wat je bereidt te willen betalen en wat je financiële mogelijkheden zijn om je droomhuis te kopen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Amstelveen staat je graag met raad en daad bij.

Waarom kiezen voor een ace.finance hypotheekadviseur?

Dankzij onze rekentool heb je een goede indruk of het huis kopen binnen je mogelijkheden ligt. Aansluitend doe je er verstandig aan om onze deskundige hypotheekadviseur in Amstelveen in te schakelen. De hypotheekadviseur van ace.finance maakt alle benodigde tijd en ruimte voor je vrij om de best passende hypotheek in Amstelveen voor je te vinden om je nieuwe huis te kunnen kopen onder de beste financiële voorwaarden. Wij kiezen daarom altijd voor een beproefd recept: de persoonlijke aanpak om er zo voor 100% achter te komen wat jouw woonwensen zijn. Dat is ook leerzaam voor jou. Je ontdekt namelijk op deze manier wat er op het gebied van hypotheken mogelijk is in de financiële wereld. Nadat je je keuze gemaakt hebt, doen wij de hypotheekaanvraag voor je. En ook daarna kun je een beroep op ons blijven doen. Bijvoorbeeld voor eventuele bijsturing van je hypotheek in Amstelveen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De kracht van onze hypotheekadviseur in Amstelveen

De hypotheekadviseur in Amstelveen van ace.finance is dé expert die op de hoogte is van de lokale ontwikkelingen in hypotheekland en kent het complete financiële plaatje dat nodig is rond hypotheken en het kopen van een woning. Onze hypotheekadviseur werkt voor hypotheekadvies in Amstelveen op basis van openheid en helderheid. Dat houdt in het delen van onze kennis met jou, zodat jij straks ook genoeg kennis hebt van hypotheken om met een goed gevoel een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Je hoeft dus zeker niet alles zelf uit te zoeken of later nog alles zelf te doen. Wij staan voor je klaar en coachen je met deskundig hypotheekadvies in Amstelveen. En dat alles inclusief nazorg.

Direct contact opnemen onze hypotheekadviseur

Wil je van ons persoonlijk horen wat onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Amstelveen voor je kan doen? Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvend eerste (oriëntatie) gesprek op +31 85 060 46 80 of info@acefinance.nl. Je kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.