Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Dat is de meest gestelde vraag door iedereen die een eerste huis of een ander huis wil kopen. Ben je van ook plan een huis te gaan kopen en wil je weten hoeveel hypotheek je hiervoor kunt krijgen? Gebruik de online calculators van ace.finance hier op de website. Zo bereken je snel en gemakkelijk hoeveel je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen, en/of wat de maandelijkse lasten zijn van de door jou gewenste hypotheek. Let wel: in 2021 zijn er nieuwe normen voor het afsluiten van een hypotheek. In 2021 kun je 100% van de woningwaarde lenen. Dit betekent ook dat je eigen geld nodig hebt om een hypotheek te kunnen afsluiten.Hoe word je hypotheek berekend?

De berekening in onze online tool geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen, voor de aankoop van een huis in 2021. Zo weet je ongeveer wat die woning mag kosten. Je kunt bij ons je maximale hypotheek berekenen. Daarnaast kun je uitrekenen wat dan je maandelijkse hypotheeklasten worden. Hoe wordt je hypotheek berekend? Dat gebeurt op basis van:

  • je inkomen
  • je financiële verplichtingen (bijvoorbeeld studieschuld of alimentatie)
  • de marktwaarde van de woning die je op het oog hebt
  • de actuele hypotheekrente

De uitkomst op de vraag ‘hoeveel hypotheek kan ik krijgen’ betekent overigens niet dat je dat maximale hypotheekbedrag moet lenen. Weeg dus altijd eerst af hoeveel hypotheek je kunt en wilt betalen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur kan je daarover helder informeren.

Waarom kiezen voor ace.finance?

De hypotheekadviseur van ace.finance is de expert die het hele plaatje kent. Als klant weet je weinig. Of veel. Maar niet alles. Daarom kan het voor de ervaren adviseur verleidelijk zijn om advies te geven, zonder óók voldoende aandacht te geven aan het delen van de expertise die de basis is voor dat advies. Wij doen dat anders: wij staan voor openheid en vertrouwen. We willen juist alles met je delen wat je nodig hebt voor het nemen van de beste beslissingen en een goed gevoel. Zonder dat je alles zelf hoeft uit te zoeken of daarna alles zelf hoeft te doen. Het antwoord op de vraag ‘hoeveel hypotheek kan ik krijgen’ komt daarbij uiteraard ook uitgebreid aan de orde.

Direct contact met ace.finance

Wil je weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen, of kunnen wij je helpen met een uitgebreid en onafhankelijk hypotheekadvies? Bel of mail ons op +31 85 060 46 80 of info@acefinance.nl. Je kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.