Afspraak hypotheekadviseur

Als je binnenkort een huis wilt gaan kopen, is het belangrijk dat je ook zo snel mogelijk een afspraak met een hypotheekadviseur maakt. Zo weet je ook het snelst of je het huis dat je voor ogen hebt ook daadwerkelijk kunt kopen. Na een afspraak met de hypotheekadviseur heb je in ieder geval zekerheid: is het kopen van je droomhuis haalbaar of niet? Die zekerheid geeft je rust. Kies jij ook graag voor zekerheid? Maak dan nu meteen een afspraak met de hypotheekadviseur van ace.finance.

Alles dat je nooit wilde weten over hypotheken

Onze ervaring is dat je er méér uithaalt – en je er beter bij voelt – als je weet hoe het zit. Daarom delen we graag onze expertise met je. Stap voor stap.

Eén-op-één maatwerk. Bij ons standaard

We nemen de tijd om elkaar en je wensen te leren kennen. Jij leert precies wat de mogelijkheden zijn. Om daarmee de slimste keuzes voor jezelf te maken.

Goed geregeld. Op de korte en lange termijn

Als we samen helder hebben wat voor jou het beste werkt, gaan we ermee aan de slag. Wij regelen de aanvraag en de nazorg.

Stappenplan

 • Bel ons met je vraag

  Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

 • Eerste afspraak

  We leren elkaar en je wensen kennen. We vertellen je in het kort wat de mogelijkheden zijn. Puur oriënterend, zonder verdere verplichtingen.

 • Eén of meer vervolgafspraken

  Je leert stap voor stap weten hoe het zit. En wat de specifieke mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.

 • Advies

  Op basis van stap 2 en 3 geven we je advies. Jij hebt inmiddels de kennis om dat goed te beoordelen.

 • Aanvraag

  Jij maakt je keuze. Wij gaan voor je aan de slag.

 • Nazorg

  Er verandert weleens wat in je situatie. We houden contact om te zorgen dat je daar financieel het beste uit haalt.

Neem contact op

Onze partners

Om altijd voor jou een hypotheek te vinden onder de meest gunstige voorwaarden, hebben wij een aansluiting bij meer dan 30 hypotheekaanbieders. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing voor jouw situatie.

Alles over

ace.finance

 

Wil je meer informatie, of jouw specifieke situatie doornemen? Neem gerust contact op, wij spreken jou graag persoonlijk. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Alles over ace.finance

Waarom een afspraak met de hypotheekadviseur van ace.finance?

De hypotheekadviseur van ace.finance is de expert die het hele financiële plaatje rondom hypotheken kent. Als klant weet je weinig. Of veel. Maar niet alles. Daarom kan het voor de ervaren adviseur verleidelijk zijn om advies te geven, zonder óók voldoende aandacht te geven aan het delen van de expertise die de basis is voor dat advies. Bij ace.finance doen wij dat anders: wij staan voor openheid en vertrouwen. We willen juist alles met je delen wat je nodig hebt voor het nemen van de beste beslissingen en een goed gevoel. Zonder dat je alles zelf hoeft uit te zoeken of daarna alles zelf hoeft te doen. Het antwoord op de vraag ‘hoeveel hypotheek kan ik krijgen’ komt bij je afspraak met onze hypotheekadviseur uiteraard ook uitgebreid aan de orde.

Afspraak met je hypotheekadviseur voorbereiden

Heb je voor een hypotheek een afspraak gemaakt met onze hypotheekadviseur? Dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden op dit gesprek. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je papieren of online documenten paraat hebt met betrekking tot je inkomen, het inkomen van je eventuele partner en je huidige maandelijkse lasten. Heb je al een huis met een bijbehorende hypotheek? Neem dan ook de WOZ-waarde van de woning en de hypotheekgegevens (zoals de resterende hypotheekschuld, het rentepercentage en de maandlasten van de hypotheek) mee.

De eerste afspraak

De eerste afspraak met de hypotheekadviseur is een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek. We leren je eerst graag beter kennen, zodat we precies weten hoe we je kunnen helpen. Samen bespreken we je financiële situatie en de wensen die je hebt. En we geven je algemene informatie over de producten die mogelijk interessant voor je zijn.

Adviesgesprekken

In de volgende gesprekken, komen de financiële oplossingen die tegemoet komen aan jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden aan de orde. Na het uitwerken van een persoonlijk hypotheekadvies en het aandragen van oplossingen, gaan we op zoek naar een passende hypotheek. Wij zoeken voor jou bij meer dan 30 banken en verzekeraars naar de juiste financiële producten. Wanneer je hebt gekozen voor een bepaald product, zetten wij de aanvraagprocedure in gang.

Afspraak met hypotheekadviseur maken

Wil je een afspraak met onze hypotheekadviseur maken? Bel of mail ons op +31 85 060 46 80 of info@acefinance.nl. Je kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.